Goigs de santa Teresa de Jesús (24)

[1] Gozos a la seráfica madre Santa Teresa de Jesús, València: Imprenta de Laborda, s. a. ¶ [2] Gozos a la Seráfica Madre Santa Teresa de Jesús, València: Librería Villalba, Mercado, 61, s. a. ¶ [3] Gozos a la seráfica madre Santa Teresa de Jesús, València: Librería de Juan Martí, Bolsería, 22, s. a.

La Biblioteca Nacional de España té digitalitzats, al seu catàleg, aquests tres fulls de goigs dedicats a santa Teresa, tots tres dels segle XIX i procedents d’impremtes de València. El primer ja va ser exhibit i comentat al número 12 d’aquest Castell Interior.

La notícia d’aquests goigs vindria a completar la informació bibliogràfica, oferta en línia, de l’exposició Teresa de Jesús: La prueba de mi verdad, inaugurada el proppassat dimecres i dedicada als escrits i altres documents relacionats amb la santa en aquest any del cinquè centenari del seu naixement.

Fulls documentats a la Biblioteca Nacional de España.


Nota

El diccionari que se cita a continuació pot servir per situar les impremtes implicades. Encara que sembli limitat per l’any que indica el títol, el 1868, la informació s’allarga sovint als anys posteriors, ja que l’obra va imprimir-se al final del segle XIX: José Enrique SERRANO Y MORALES, Reseña histórica en forma de diccionario de las imprentas que han existido en Valencia desde la introducción del arte tipográfico en España hasta el año 1868 […], València: Imprenta de F. Domenech, 1898-1899, 655 p.

[Nora VELA]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.