Més goigs a la Mare de Déu del Carme

“Tot sant té capvuitada”. Fa una setmana oferíem una selecció de goigs dedicats a una de les advocacions marianes més populars en terres catalanes, la Mare de Déu del Carme. Avui li apliquem la dita al peu de la lletra i presentem dinou goigs més, dels segles XIX (des de 1810) i XX, amb l’espai geogràfic ampliat als Països Catalans. Una mostra de la nombrosa producció gogística sobre el tema, tant en català com en castellà. (Cliqueu sobre qualsevol imatge per ampliar-la i visualitzar la galeria.)

Un pensament sobre “Més goigs a la Mare de Déu del Carme

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.