Rosalía canta “Aunque es de noche”, de sant Joan de la Creu

La cantant catalana Rosalía (Rosalia Vila Tobella, nascuda a Sant Esteve Sesrovires el 1993), més coneguda avui pels hits que l’han situat en la primera línia de la música llatina d’èxit internacional, fa de tant en tant incursions més arriscades i menys comercials en estils musicals molt allunyats, que sovint remeten a unes arrels flamenques, tan importants en la seva formació musical. Les seves versions d’obres de Paco Ibáñez o d’Enrique Morente en són un bon exemple.

Aquest 14 de desembre, dia de sant Joan de la Creu, recordem precisament la versió que Rosalía va fer el 2017 d’una esplèndida adaptació del cantaor flamenc Enrique Morente d’uns versos del carmelita, “Aunque es de noche” [“Que bien sé yo la fonte”] (Cruz y luna, 1983).

 
 
 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.