Congrés “Os Carmelitas no Mundo luso-hispânico: história, arte e património”

La Sociedade de Geografia de Lisboa organitza, en col·laboració amb altres institucions portugueses, el congrés internacional “Os Carmelitas no Mundo luso-hispânico”, que girarà al voltant de la presència de l’orde dels carmelites descalços en la història i la cultura modernes. Des d’aquest enllaç es pot accedir al programa del congrés i als resums de les comunicacions.

Així mateix, aquests dies tindrà lloc una sèrie d’activitats relacionades amb el mateix tema, entre les quals destaquem l’exposició “Os Carmelitas no mundo Português” a la Biblioteca Nacional de Portugal (19 de juliol – 18 de novembre) i la que s’anuncia a l’Arquivo Nacional Torre do Tombo sobre “São Nuno de Santa Maria e a Ordem do Carmo” (18 de juliol – 30 de setembre).

  • Data: 19-22 de juliol de 2017.
  • Lloc: Rua das Portas de Santo Antão, 100, 1150-269 Lisboa (Portugal).
  • Organitza: Sociedade de Geografia de Lisboa amb Centro de Humanidades (CHAM) / Univ. Nova e Univ. dos Açores; Centro de Estudos de História Religiosa (CEHR) / Univ. Católica Portuguesa; Centro Interdisciplinar de História, Culturas e Sociedades da Univ. de Evora (CIDEHUS) / Univ. de Évora; Centro de História da Universidade de Lisboa / Fac. Letras da Univ. de Lisboa; Centro de Estudos em Ciências das Religiões (CECR) / Univ. Lusófona de Humanidades e Tecnologias.
  • Més informació: programa del Congrés.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.