Jornades i mostra “El fons antic de la Universitat de Barcelona amb perspectiva de gènere”

S’anuncia una interessant iniciativa, en forma de jornades i mostra bibliogràfica en paral·lel, a cura del CRAI Reserva i de l’Àrea d’Història Moderna de la Universitat de Barcelona, per donar a conèixer la riquesa documental dels fons d’aquella biblioteca per a una línia molt popular en la historiografia actual, els estudis de gènere. Entre les tipologies analitzades hi ha, naturalment, els textos encara poc coneguts de les religioses catalanes i espanyoles de l’època moderna, objecte d’un dels àmbits de la mostra, intitulat “Religiositat femenina i activitat intel·lectual: autobiografies, traduccions i lectures”.

En previsió de les mesures per limitar la incidència de la Covid-19, les jornades (dies 27 i 28 d’octubre) i la mostra seran virtuals.

Ens complau anunciar-vos que els propers dies 27 i 28 d’octubre tindrà lloc El fons antic de la Universitat de Barcelona amb perspectiva de gènere: jornades i exposició, una iniciativa fruit de la col·laboració del CRAI Biblioteca de Reserva amb la professora Mariela Fargas, de l’Àrea d’Història Moderna de la Universitat de Barcelona. Aquesta doble […]

Exposició i jornades “El fons antic de la Universitat de Barcelona amb perspectiva de gènere” — Blog de Reserva

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.